Pages

Subscribe:

24 Kasım 2008 Pazartesi

Çilekli Paskalya Çöreği

Malzemeler
7 Adet paskalya çöreği
400 gr çilek
2 Su bardağı krem şanti
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 7
Yöntem

Hazırlanışı
Paskalya çöreklerinin üst kısımlarını kesin ve bir kaşıkla içlerini boşaltın.
Çok derin bir kesik olmamasına özen gösterin.
Çilekleri iyice yıkayın.
Küçük küçük doğrayıp, krem şantinin yarısı ile karıştırın.
Elde ettiğiniz bu karışımı çöreklerin içine doldurun.
Kestiğiniz çöreklerin üst kısımlarını da üzerlerine yerleştirin.
Kremanın kalanını şırıngaya veya sıkma torbasına doldurun ve çöreklerin üzerini süsleyip, servis yapın.
Çilekli Paskalya Çöreği yemek tarifleri

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız