Pages

Subscribe:

18 Kasım 2008 Salı

Yoğurtlu Et


Malzemeler
3 Çorba kaşığı zeytinyağı
500 gr kuşbaşı et
1 Adet yumurta
2 Su bardağı yoğurt
1 Çay kaşığı tuz
1 Çay kaşığı karabiber
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem

Hazırlanışı
3 Çorba kaşığı zeytinyağını tavaya alıp, kızdırın.
Yarım kilo eti tavaya ilave edip, yağda kavurun.
Dilediğiniz miktarda karabiber ve tuz ekleyin.
Diğer tarafta yumurtayı tuzla çırpın.
Daha sonra yoğurda ilave edip, iyice karıştırın.
Orta boy bir fırın kabına etleri yayın.
Üzerine yoğurtlu karışımı gezdirin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin.
Pişen yemeği fırından aldığınızda üzerine karabiber serpip, dilerseniz sıcak pideyle servis yapın.
Yoğurtlu Et yemek tarifleri

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız