Pages

Subscribe:

12 Aralık 2008 Cuma

Avcı Salçası

Malzemeler
1 tatlı kaşığı yağ
1 adet küçük soğan,çok ince kıyılmış
1/2 su bardağı beyaz şarap
1 litre dana salçası
50 gr. tereyağı
200 gr. mantar,piyaz doğranmış
Mutfak
Zorluk 3
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Küçük bir tencereye yağı koyup kızdırıp,içinde de soğanı ilave ediniz.
Bir kere karıştırdıktan sonra şarabı ilave ediniz ve tamamen çektiriniz.
Dana salçasını ilave ediniz,karıştırarak kaynatıp 2 dakika daha kaynattıktan sonra küçük bir kaba süzdürünüz.
Tereyağında mantarı iyice sote yapıp,sosun içine boşaltarak iyice karıştırınız.
Ağzı kapalı olarak sıcak benmaride muhafaza edip,arzu ettiğiniz zaman kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız