Malzemeler
1 tatlı kaşığı yağ
1 adet küçük soğan,çok ince kıyılmış
1/2 su bardağı beyaz şarap
1 litre dana salçası
50 gr. tereyağı
200 gr. mantar,piyaz doğranmış
Mutfak
Zorluk 3
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Küçük bir tencereye yağı koyup kızdırıp,içinde de soğanı ilave ediniz.
Bir kere karıştırdıktan sonra şarabı ilave ediniz ve tamamen çektiriniz.
Dana salçasını ilave ediniz,karıştırarak kaynatıp 2 dakika daha kaynattıktan sonra küçük bir kaba süzdürünüz.
Tereyağında mantarı iyice sote yapıp,sosun içine boşaltarak iyice karıştırınız.
Ağzı kapalı olarak sıcak benmaride muhafaza edip,arzu ettiğiniz zaman kullanınız.
12 Aralık 2008 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder