Malzemeler
2 Adet olgun avokado
Yarım limonun suyu
1 Çorba kaşığı mayonez
Tuz
10 Adet karides (arzuya göre)
Mutfak
Zorluk 1
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 2
Yöntem
Hazırlanışı
Avokadoları ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkarın.
Bir tatlı kaşığı yardımı ile avokadonun etli kısmını küçük bir kaba çıakrın ve çatalla ezin.
Üzerine tuz, mayonez ve limon suyunu ilave ederek karıştırın.
Bu karışımı tekrar avokado kabuklarının içine doldurun.
Eğer avokado salatasını karidesli yapmak istiyorsanız, karidesleri hafif tuzlu suda haşlayın.
Kabuklarını ayıklayın.
Avokado salatasının üzerinde servis yapın.
NOT : Avokadoları seçerken çok sert olmamalarına dikkat edin.
Eğer sertse kağıda sararak birkaç gün yumuşamalarını bekleyin.
7 Aralık 2008 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder