Pages

Subscribe:

11 Aralık 2008 Perşembe

Kış Türlüsü

Malzemeler
1 Adet kereviz
1 Adet kabak
15 Adet taze fasulye
3 Adet domates
1 Adet pırasa
4 Adet patates
300 Gr kuşbaşı kuzu eti
4 Çorba kaşığı margarin
2 Adet soğan
4 Su bardağı su
Yeterince tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 60 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Bir tencerede yağı eritip içine, et ve ince doğranmış soğanı koyup pembeleşene kadar kavurun.
Daha sonra kabuğunu soyduğumuz domatesleri rendeleyip soğanlarla birlikte biraz kavurun.
Yıkayıp soyduğumuz kereviz, kabak, taze fasulye, pırasa ve patatesleri küçük küçük doğrayınız.
Soğanların içine atıp birkaç kez tahta kaşıkla karıştın.
İçine tuz ilave edip sebzelerin renkleri hafif değişene kadar sote edin.
Hazırladığınız 4 su bardağı suyu üstüne dökün, tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte 45 dakika pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız