Malzemeler
1 Demet semizotu
2 Çorba kaşığı süzme yoğurt
3 Diş darımsak
1 Fincan zeytinyağı
1 Adet domates
Tuz
Mutfak
Zorluk 1
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Semizotunu yıkayıp ayıklayın.
Bir parmak kalınlığında doğrayın.
Tuz serpip, elinizle ovuşturun.
Zeytinyağını dökerek iyice karıştırın ve servis tabağına alın.
Üzerine semizotu hiç görünmeyecek şekilde sarımsaklı yoğurt dökün.
Domates dilimleri ile süsleyerek servis yapın.
Semizotu Salatası II yemek tarifleri
9 Aralık 2008 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder