Pages

Subscribe:

5 Aralık 2008 Cuma

Simit Kebabı

Malzemeler
1 Su bardağı Köftelik bulgur
50 gr fıstık içi
450 gr kuzu kıyma
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Köftelik bulguru ılık suda ıslatıp, 15 dakika iyice şişmesi için bekletin.
Fazla su kalırsa süzüp kıymayı, dövülmüş fıstık içini, tuz ve karabiberi ekleyin.
Malzemeler özleşene dek yoğurun.
Ceviz iriliğinde parçalar koparın.
Elinizde yuvarlayarak, rulo şeklini verin.
Şişe takın ve ızgarada pişirin.
Közlenmiş biber ve domates eşliğinde sıcak olarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız