Malzemeler
1 Su bardağı Köftelik bulgur
50 gr fıstık içi
450 gr kuzu kıyma
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Köftelik bulguru ılık suda ıslatıp, 15 dakika iyice şişmesi için bekletin.
Fazla su kalırsa süzüp kıymayı, dövülmüş fıstık içini, tuz ve karabiberi ekleyin.
Malzemeler özleşene dek yoğurun.
Ceviz iriliğinde parçalar koparın.
Elinizde yuvarlayarak, rulo şeklini verin.
Şişe takın ve ızgarada pişirin.
Közlenmiş biber ve domates eşliğinde sıcak olarak servis yapın.
5 Aralık 2008 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder